شاید تصور کنید با وجود بازیهای باکیفیت برای کامپیوتر و کنسولهای بازی، چرا باید کسی سراغ بازیهای موبایل برود؟ میخواهیم توجهتان را به آماری جالب جلب کنیم: در سال ۲۰۲۲، کل صنعت بازیهای ویدئویی حدود ۲۰۰ میلیارد دلار درآمد داشت که ۴۵ درصد از آن، یعنی ۹۱ میلیارد دلار، به بازیهای موبایل و فقط ۵۸ میلیارد دلار به کنسولهای بازی اختصاص مییافت. بازیهای موبایل درمقایسهبا کامپیوتر و کنسولهای بازی رشد باورنکردنی و سریعی را تجربه میکنند؛ پس باید بازیهای موبایل را جدی گرفت.
تعداد زیادی از کاربران گوشیهای هوشمند از دستگاهشان صرفاً بهعنوان وسیلهای برای بازی استفاده میکنند؛ موضوعی که تولیدکنندگان هم به آن واقف هستند. بههمیندلیل، برخی از شرکتها مثل ایسوس و لنوو و شیائومی گوشیهایی مخصوص گیمرهای موبایل تولید میکنند. چنین گوشیهایی معمولاً عملکرد قدرتمند و سیستم خنککنندهی کارآمد و امکانات سختافزاری بهخصوصی را ارائه میدهند؛ اما در عوض گرانتر هستند و همین موضوع باعث میشود از فهرست خرید بسیاری از علاقهمندان به بازیهای موبایل خارج شوند.
مشخصههای اصلی گوشیهای گیمینگ
- شارژدهی زیاد
- بهرهمندی از تراشهی قدرتمند
- نمایشگر بزرگ و باکیفیت با نرخ نوسازی درخورتوجه
- سیستم خنککنندهی ویژه برای پایداری عملکرد پردازنده
- بهرهمندی از نسخههای بهروز سیستمعاملهای موبایل
- امکانات نرمافزاری ویژهی بازی مثل محدودکردن اپلیکیشنهای در حال اجرا و قطعکردن اعلان پیامها
درست مثل کامپیوترهای شخصی و لپتاپها که گرافیک در آنها عامل تعیینکننده برای بازی محسوب میشود، در گوشیهای هوشمند نیز تراشه حرف اول را برای اجرای بازیهای موبایل میزند. بهعلاوه، برخی امکانات مثل نوع و نرخ نوسازی نمایشگر و بلندگوهای استریو میتوانند عیار گیمینگ گوشی را مشخص کنند.
نرمافزار؛ سلاح پنهان گیمرها
هنگام خرید گوشی گیمینگ اکثر کاربران تمرکز و حساسیتشان را روی سختافزار قوی قرار میدهند و تقریباً عناصر دیگر مثل نرمافزار را فراموش میکنند. باوجوداین، چند سالی میشود که سازندگان گوشیهای هوشمند، خصوصاً دستگاههای اندرویدی، در کنار استفاده از بهترین سختافزار ممکن، نیمنگاهی هم به عملکرد بهتر نرمافزار میاندازند. ازاینرو، گوشیهای هوشمند با گیملانچرهای اختصاصی هر شرکت عرضه میشوند.
درواقع، شرکتها سلاح مخفی خودشان را رو و به تجربهی هرچهبهتر کاربر هنگام بازیکردن کمک میکنند. گیملانچرها علاوهبر بهینهسازی دستگاه برای اجرای هرچه بهتر بازیها، امکانات ویژهی دیگری هم بههمراه دارند؛ ازجمله میانبر برای گرفتن اسکرینشات، ضبط ویدئو از صفحهی بازی، بستن اعلانات و جلوگیری از لمس ناخواستهی صفحه.
برخلاف سایر تولیدکنندگان اسمارتفونها، اپل استراتژی کاملاً متفاوتی دارد و نیازی برای راهاندازی گیملانچر برای آیفونها نمیبیند. احتمالاً تیم کوک روی عملکرد سختافزاری و نرمافزاری دستگاههایش حساب زیادی باز کرده که البته واقعاً نیز چنین است.
سری گوشیهای مخصوص بازی نیز علاوهبر حس گیمینگ و داشتن اکثر امکاناتی که پیشتر ذکر شد، به ویژگیهای دیگری مانند سیستم خنککنندهی سختافزاری، دکمهها و ماشههایی مخصوص بازی، باتری حجیم و سرعت شارژ بسیار بیشتر از حد معمول مجهز شدهاند.
در مقالهی پیش رو، قصد داریم فهرستی از بهترین گوشیهای گیمینگ بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی کنیم. طبیعتاً با معرفی مدلهای جدید و تغییرات قیمت گوشی در ایران، این مقاله هم بهروز خواهد شد.
اخبار فناوری
شیوه ردیابی گوشیهای خاموش در گوشیهای اندروید
منتظر یک تغییر بزرگ در صفحه هوم آیفون باشید
اندازه نمایشگر گوشیهای سری آیفون 16 اپل فاش شد
دایمنسیتی 9400 احتمالاً برای اپل و کوالکام قد علم خواهد کرد
استور بازی موبایل ایکس باکس در تابستان از راه میرسد
موبایل ,بازیهای ,گوشیهای ,بازی ,گیمینگ ,امکانات ,بازیهای موبایل ,برای بازی ,سیستم خنککنندهی ,گوشیهای گیمینگ ,بهترین گوشیهای ,گیمینگ بازار ایران ,گوشیهای گیمینگ بازار ,بهترین گوشیهای گیمینگ